2012. augusztus 8., szerda

Nyalókás ékszerszett (és mások)

Nem tagadom, lehet, hogy kicsit túlzásba estem... Vannak néha korszakaim, amikor pl. csak varrok, csak rajzolok, vagy csak ékszereket készítek. Most éppen az utóbbit élem, ezen belül is szinte csak nyalókás ékszerek készülnek... Ne kérdezzétek, hogy miért, de hamarosan el fog múlni, nyugi. Igaz, az is közre játszik, hogy csak a 'lehetőségekhez mérten' alkotok, tehát kis mennyiségű alapanyag van jelenleg a birtokomban, mert nem otthon vagyok. (I <3 London :) ) Kicsit bonyolult is lett volna varrógéppel, rengeteg textillel, gombokkal, cérnákkal felpakoltan jönni. A bőröndöm így is elég nehéz volt, nőből vagyok, na, kell a sok cucc!! :D Na de nem kifogásokat keresek, csak igyekszem megmagyarázni a dolgok állását. :) Persze így is rengeteg mindent lehet csinálni, már rendeltem is alapanyagokat a netről... Nem bírtam ki, hogy ne, meg a fülbevalóalapok és társai amúgy sem foglalnak sok helyet, ha esetleg haza kéne vinnem őket. Szerencsére viszont növekszik a kereslet az ékszereim iránt, így remélem hamarosan esedékessé válik a következő netes alapanyag rendelés... ;) Az egyetlen hátulütője a dolognak a napi 12-14 óra meló... Napközben annyi ötletem van... Csak nem tudom őket leírni, este, amikor meg hazaesem, csak pang az agyam... Viszont így is van 'termés' bőven. :D

 Na tehát akkor... Itt a következő 'cukiság', még gazdátlanul. :)

Ékszerszett



És most még egy kicsit had fokozzam a dolgokat... :)


Nagyon pici, 'bedugós' füli


Kulcstartó


Sokan szokták kérdezni, hogy hány éves korig lehet ezeket az ékszereket hordani. Szerintem bármeddig, amíg jól érzed magad, és passzol a stílusodhoz vagy a ruhádhoz. Én húsz évesen simán hordom őket (ez nálam egyébként hangulattól is függ), csak arra kell figyelni, hogy ne legyen 'karácsonyfa hatása' a dolognak. Itt arra gondolok, hogy a túl sok minta és szín nem mindig jó ötlet. De egy egyszerű (egy színű, nem feltétlenül fehér pólóval) nagyon jól mutatnak az ilyen ékszerek, mert már önmagukban is hangsúlyosak. Ez persze csak az én véleményem, mindenki döntse el, hogy neki mi és hogyan tetszik. A lényeg az, hogy jól érezd magad!!

Szép napot nektek, Heni :)

2 megjegyzés:

  1. Én 25 vagyok, de simán felvenném! Tényleg arra kell csak figyelni, hogy ízlésesek maradjunk mellette, pl ne legyünk mi is olyan színesek, mint a nyalóka! :)

    VálaszTörlés