2012. augusztus 11., szombat

DIY T-shirt - safety pin wings

Szerintem azt már észrevettétek, hogy szeretem a kicsit vadabb, feltűnőbb, de azért ízléses dolgokat (nem csak viselni, de elkészíteni is). Mai áldozatom egy póló volt. Sima, egyszerű, fehér, tudjátok, az a tipikus alapdarab, amire azt lehet mondani, hogy minden lánynak szüksége van rá. Na pont ezért egészen véletlenül nekem is volt egy, és azon gondolkodtam, mi lenne ha......... kicsit átalakítanám? Most ezt kivételesen olló nélkül tettem, így bármikor visszahozható az eredeti állapotába.


Úgy gondoltam, elég rég volt már rendes DIY bejegyzés a blogon, és a fenti kép alapján láthatjátok, hogy titeket (az olvasókat) ezek érdeklik a legjobban. Ezek a keresési kulcsszavak azok, ami alapján megnyitjátok a blogot, és a többséget a pólós, átalakítós bejegyzések érdeklik. Hát csajok, rajtam ne múljon... :)

Ezt a pólót fogom megmutatni, nagyon egyszerű, viszont kicsit időigényes.


A folytatáshoz kattints!!




Magáról az átalakításról készítettem step by step (jellegű) képeket. Nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni, tényleg nagyon könnyű megcsinálni, csak a szimmetriára kell odafigyelni. Ha szeretnétek, meg lehet előre rajzolni a mintát, amit én nem tettem, mert ki tudja, ki lehet-e majd mosni a fehér textilből. Egyébként a mosás még egy jó kérdés. Valószínűleg kézzel kell majd megoldani...



Itt van minden hozzávaló, de azt még hozzáteszem, hogy számoljatok legalább fél órát a dologra. Ha meg szeretnétek rajzolni előre a mintát, akkor valami olyat használjatok, ami kijön kézi mosással is, mert én ezt gépbe nem merem betenni.

Itt vannak a képek a folyamatról...












Ennyi az egész, egy póló, néhány biztosítótű, fél óra, meg egy kis fantázia.
Hasznos alkotást, Heni :)


2 megjegyzés:

  1. Ez az ötlet is nagyon jó, csak én félnék, hogy nehogy beleálljon a tű a hátamba! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, én még élek. Mondhatjuk, hogy leteszteltem. ;) A tű nem nyílik ki olyan könnyen, ha meg igen, akkor hamarabb kiesik, minthogy valami baj legyen. És nem is azon az oldalon van beleszúrva. :)

      Törlés